Herroepingsrecht Huurwoning24

Is een Premium Account op huurwoning24.com niet wat je ervan verwacht had? Herroep dan je betaling aan Huurwoning24.

Wat is een herroeping?
Volgens de Europese wetgeving heb je na een aankoop een bedenktijd. Zo geldt dit ook voor een Premium Account op Huurwoning24. Na de registratie van een Premium Account heb je 14 dagen bedenktijd. Zo kun je zelf kijken of een Premium Account iets voor je is.
Als je de afgelopen 12 maanden niet eerder een Premium Account hebt gehad dan kun je tijdens de bedenktijd van 14 dagen gratis gebruik maken van het Premium Account.
Heb je de afgelopen 12 maanden een Premium Account gehad dan kun je niet nogmaals gebruik maken van de 14 dagen gratis periode. In dat geval heb je uiteraard wel recht op de wettelijke bedenktijd van 14 dagen.

Hoe kan ik een herroeping doorgeven?
Je kunt je herroeping op volgende manier aan ons doorgeven:
1.    Stuur het ingevulde herroepingsformulier per e-mail naar info@huurwoning24.com (formulier is niet verplicht) of laat in een e-mail aan ons weten dat je wilt herroepen. Vermeld je e-mailadres en account-id waarmee je op Huurwoning24 een inschrijving hebt.

Wat gebeurt er als ik mijn herroeping doorgeef?
Als we het formulier ontvangen hebben nemen we deze zo snel mogelijk in behandeling op werkdagen. We crediteren de factuur zodat je het bedrag binnen 7 werkdagen na aanvraag.
Wat gebeurt er met mijn Premium Account bij een herroeping?
We zeggen het Premium Account voor je op. Als dit gedaan is ontvang je een e-mail ter bevestiging van de opzegging. Wil je in de toekomst toch gebruik maken van een Premium Account nadat je een herroeping hebt gedaan, neem dan contact met ons op.

Waar kan ik terecht met vragen?
Je kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen: per e-mail, of gewoon via het contactformulier.

De persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.
9 + 2 =
Los deze eenvoudige rekenoefening op en voer het resultaat in. Bijvoorbeeld: voor 1+3, voer 4 in.